Asbóth Emma

Asbóth Emma-szerkesztőségi tag. Wannabe jogász, ex-cserkész, cool kid és a margaret instasztorik koronázatlan királynője.

„A Margaret lányok egy biztonsági hálót jelentenek számomra, rengeteg dologban felnézek rájuk.”

Könyv az atomi szokásokról

#könyvajánló
A szokásaink alapvetően meghatározzák a hétköznapokat. Mindenen egyszerre változtatni lehetetlen, de mi lenne, ha minden nap csak 1%-al nyújtanánk jobb teljesítményt? Erről szól James Clear bestseller könyve, az Atomi szokások.

Nagy Ön, kicsi te

Igazi „firstworldproblem” cikk, egyben helyesírás kisokos. Mert ráfér, ráfér az emberekre! @kedvemma cikkét olvashatjátok

Hogyan instázz jól?

Az én életem miért nem ilyen tökéletes? – teszik fel sokan a kérdést az instát böngészve. Az ezt követő érzelmi spirál azonban megelőzhető!

Két hetem a Tinderen

“Randizz, szerezz barátokat, ismerj meg új embereket!” – hirdeti a Tinder. De vajon érdemes letölteni?

Produktív nyár?

Vannak, akik azért várják a nyári szünetet, hogy belevessék magukat a féktelen szórakozásba. És vannak, akik szeretnék hasznosan tölteni.

A férfi, aki kétszer halt meg

Richard Osman „Csütörtöki nyomozóklub” című regényéből megismert négy nyugdíjasunk nem pihen, újra összeül, ám ezúttal egy bonyolultabb rejtély vár megoldásra.

A csütörtöki nyomozóklub

Egy nyugdíjasotthon, négy nyolcvanas éveiben járó barát, számtalan gyilkosság… Vajon képes ez a furcsa, de végtelenül imádnivaló csapat elkapni a gyilkost, mielőtt túl késő lenne? Richard Osman bestseller regényéből kiderül.

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.