„Nem is tudod, mióta várok erre” – mondta John, miközben lágyan megcsókolta Melissát. Ő válaszul halkan felnyögött, s a térdei egyből felmondták a szolgálatot. John remegő kézzel kioldotta a nő csipke melltartóját, majd berántotta magához a takaró alá…

Snitt. Reggeli napsütéses mosolygós jelenet, esetleg egy montázs az elkövetkező hónapokról. Ennyit kapunk az átlag rom-kom szexjeleneteiből, netán néhány érzéki összevágást test-dublőrökkel, minden más ezen felül bizony már 18-as karikát kap és a Szürke ötven árnyalatát juttatja eszembe.

Márpedig, amikor két test egyesül, ott a mámoron, gyönyörön, élvezeten túl… más is van. Fizika, leginkább.
A találkozás során előfordulhatnak eltérő zajok, hangok, dörzsölődések, érzések. Azzal együtt, hogy én is szeretek hollywoodi romantikus filmeket nézni, azért rejt némi veszélyt magában, ha valakinek csupa rózsaszín elképzelései lesznek a szexről. Attól függően, hogy mennyire épül fel ez a rom-kom vár, félő, hogy arculcsapás lesz a valóság. Mielőtt belemegyünk a részletekbe, fontosnak tartom leszögezni, hogy a lepedők közti zsonglőrködés alatt nincs olyan, hogy kínos helyzet.

Ha olyan partnerrel vagy, aki előtt szégyelled a legtermészetesebb történéseket, akkor tessék felöltözni és inkább kirándulni menni.

Viszont, ha fejest ugrottunk a párnák közé, kezdjük egyből a leggyakoribb hanggal. A hüvely egy alagút, így amikor szex közben a pénisz behatol, a mozdulatok során gyakran beszorul a levegő, ami pontosan úgy hangozhat, mint amikor valaki épp szellent. Ez minden nővel előfordul a testünk fizikai adottságai miatt, mondani se kell, hogy semmi szégyenkeznivaló nincs rajta. Egy nevetést, egy legyintést ér csupán, főleg a felfokozott hangulat közepette. 

Persze vannak ennél érzékibb hangok is szex során, nyögések, sóhajok, amiket megjátszani nem igazán érdemes. Egyrészt magad miatt, ha úgy csinálsz, mintha nagyon jó lenne, de közben nem az, egyenes út a kielégítetlen szexuális élethez. Másrészt nagyon kevés esély van rá, hogy nem úgy hangzik, mint egy rossz pornó. Az érem másik oldala pedig, hogy ne fogd vissza magad! Sok férfi számára izgató, ahogy egyébként nőként hallani is az. 

A nagy mozgásban pedig igenis elfárad az ember, előfordulhat görcsölő vádli, comb vagy épp kipirulás, némi izzadás. Más váladékok is jelentkeznek szex közben, elejtett csókok mentén nyál, ondó, hüvelyváladék.  Semmi olyan, amin utána egy közös zuhany ne segíthetne.
Mivel a szex (szerencsére) nem áll meg a misszionárius póznál, a különböző pózok közepette itt-ott gyűrődni fog a bőr, nem lesz lapos a hasad, nem fog tökéletes szögben állni a melled. Ezzel a világon semmi gond nincs, a partnered egészen biztosan észre sem veszi.

És ha észrevenné, se zavarná, mert a tökéletlenségekhez való hozzáállás kulcsszereplője te vagy. Jó móka egy-egy szexi fehérnemű, de a magabiztosság a nap végén belülről árad, azután is, hogy lekerültek rólad a ruhadarabok.

One Comment

  1. Réka 2024.02.18. at 14:38 - Reply

    Ez egy kicsit teglepő tartalom volt számomra, a cím alapján arra számítottam, hogy arrol olvashatok, milyen is megélni ezt úgy, mint a ázasság szentségének kiteljesülését, férfi és nő teljes önátadását Istennel…
    De házasság előtt állóknak ez biztos segítség volt.

Szólj hozzá!

 

További cikkeink

Láthatatlan társ – a vakvezető kutyák élete és munkája

2024. April 27.|0 Comments

Hűséges segítők, társak, barátok – a vakvezető kutyákat különleges kötelék fűzi gazdájukhoz. De egyáltalán hogyan válik egy négylábú vakvezetővé? Milyen feltételeknek kell megfelelnie, és miben más az élete egy átlagos házikedvencéhez képest? Schiff Mónikával, a budapesti Vakvezetőkutya-kiképző Központ vezetőjével beszélgettünk.

Miről mesél az anyatest?

2024. April 26.|0 Comments

A testem én vagyok. Én vagyok a testem. Mégis, amikor kilépek az ajtón, feldíszítem, elrejtem, kijavítom. Csak fel ne tűnjön! Itt egy szeplő, alapozd le! Ott egy sebhely, takard el! Ferde az orrod, fess újat! Pedig mi mindent mesélhetne neked az a tökéletlen, rejtett test, hogy mit élt át aznap miattad és érted!

Mit tanít nekünk a Dűne?

2024. April 22.|0 Comments

A Dűne világa egészen varázslatos és tanulságokkal teli, és nem csak Timothée Chalamet miatt érdemes elmerülni abban. A Föld napja alkalmából ajánló következik.


A Margaretet azért alapítottuk meg 2021-ben, hogy egy értékőrző közösséget hozzunk létre. Az azóta eltelt közel 3 évben 6 Offline eseményen, 10 Női körön, 3 Jótékonysági kampány során és 7 Könyvklubon találkoztunk összesen közel 1000 emberrel. Ezek az események mind ingyenesek voltak, a kezdetektől fogva önerőből működünk, ám továbbiakhoz segítséget kérünk.

A támogatás menete:

1. Scanneld be telefonoddal a QR kódot vagy kattints a linkre!
2. Válaszd ki, hogy hány szál virággal szeretnél minket támogatni. Egy szál virág ~ 1800 HUF (3 EUR).
3. Kattints a fizetés gombra! A tranzakció díja szokásos banki fizetés, ~ 150 Ft, semmi többletköltséget nem rejt.

http://buymeacoffee.com/margaretbloghu