Mi vesz rá valakit arra, hogy elinduljon egy műsorban, ahol nők több héten keresztül küzdenek egyetlen férfi kegyeiért? Volt egy lány, aki ilyen körülmények között is bátran felvállalta a hitét és felmutatta Istent több millió néző szeme láttára.

Madison Prewett egy átlagos amerikai lány volt, aki 2020-ban elindult a Bachelor című valóságshowban, amely Magyarországon „A nagy Ő” néven vált ismertté. A műsor lényege, hogy kiválasztanak egy híres, jóképű férfi sztárt, illetve 17 átlagos nőt. A hölgyek közül csak egyvalaki kerülhet ki győztesként. Az, aki eléri, hogy a sztár őt válassza társának.

A versenyzők közül hamar kitűnt a bájos Madison, aki végül el is rabolta az akkori főszereplő, Peter Weber szívét. Azonban amikor a sztár komolyan elkezdett érdeklődni Madison iránt, a lány őszintén elmondta neki a párkapcsolatról alkotott nézeteit.

Miközben több millió amerikai nézte a műsort,

Madison elmondta, mennyire fontos számára a hit, és mennyire ragaszkodik értékrendjéhez.

Olyan társat szeretne, akire fel tud nézni a hitben. A házasság előtti tisztaság pedig számára alapérték, ezért – amennyiben Peter őt választja – nem szeretne vele lefeküdni az esküvőig. Nemcsak Peter, hanem egy egész ország döbbent le teljesen Madison szavain. Többen kritizálták a lányt, nemcsak a nézők, de a versenytársai közül is.

Azonban mindenki legnagyobb meglepetésére Peter Madisont választotta az összes nő közül. Bár nem értett egyet a nézeteivel, beleszeretett a 24 éves lányba. Ezek után már csak Madisonon állt vagy bukott minden.

Olvasd tovább a cikket itt

 

Az eredeti cikk a 777.blog.hu oldalán jelent meg.

 

Kép forrása: kwtx.com

Szólj hozzá!

 

További cikkeink

Láthatatlan társ – a vakvezető kutyák élete és munkája

2024. April 27.|0 Comments

Hűséges segítők, társak, barátok – a vakvezető kutyákat különleges kötelék fűzi gazdájukhoz. De egyáltalán hogyan válik egy négylábú vakvezetővé? Milyen feltételeknek kell megfelelnie, és miben más az élete egy átlagos házikedvencéhez képest? Schiff Mónikával, a budapesti Vakvezetőkutya-kiképző Központ vezetőjével beszélgettünk.

Miről mesél az anyatest?

2024. April 26.|0 Comments

A testem én vagyok. Én vagyok a testem. Mégis, amikor kilépek az ajtón, feldíszítem, elrejtem, kijavítom. Csak fel ne tűnjön! Itt egy szeplő, alapozd le! Ott egy sebhely, takard el! Ferde az orrod, fess újat! Pedig mi mindent mesélhetne neked az a tökéletlen, rejtett test, hogy mit élt át aznap miattad és érted!

Mit tanít nekünk a Dűne?

2024. April 22.|0 Comments

A Dűne világa egészen varázslatos és tanulságokkal teli, és nem csak Timothée Chalamet miatt érdemes elmerülni abban. A Föld napja alkalmából ajánló következik.


A Margaretet azért alapítottuk meg 2021-ben, hogy egy értékőrző közösséget hozzunk létre. Az azóta eltelt közel 3 évben 6 Offline eseményen, 10 Női körön, 3 Jótékonysági kampány során és 7 Könyvklubon találkoztunk összesen közel 1000 emberrel. Ezek az események mind ingyenesek voltak, a kezdetektől fogva önerőből működünk, ám továbbiakhoz segítséget kérünk.

A támogatás menete:

1. Scanneld be telefonoddal a QR kódot vagy kattints a linkre!
2. Válaszd ki, hogy hány szál virággal szeretnél minket támogatni. Egy szál virág ~ 1800 HUF (3 EUR).
3. Kattints a fizetés gombra! A tranzakció díja szokásos banki fizetés, ~ 150 Ft, semmi többletköltséget nem rejt.

http://buymeacoffee.com/margaretbloghu