Az Anti-határidőnaplóról

Ebben a felgyorsult, rohanó világban napjainkat programok, feladatok és tennivalók elintézése között éljük. Igyekszünk minél jobban és produktívabban kihasználni a rendelkezésünkre álló 24 órát, azonban a folyamatos mókuskerék néhány hónap alatt bedarálhat minket, ha nem szánunk egy kis időt magunkra, a kikapcsolódásra, a lassításra. A Slow Budapest pont erre szeretné felhívni a figyelmünket, felületeiken, programjaikon és kezdeményezéseikkel az egyensúlyra törekvő életet népszerűsítik. Így született meg az Anti-határidőnapló is. 

Az Anti-határidőnapló több, mint egy hagyományos naptár vagy jegyzetfüzet. Sokkal inkább egy önreflexív napló. Tartalmaz évtervezőt, amely egész évben emlékeztetet az óévben megfogadott elhatározásaidra. Minden hónaphoz külön témát rendel, így tűzhetsz ki kisebb, részletesebb célokat is. Ezeket a hónap végén értékelheted, és láthatod, hogy mennyire sikerült a terveidet betartanod vagy a mindennapjaid részévé tenned. Tehát nemcsak a teendőid elvégzésére fókuszál, hanem a folyamatos visszacsatolás által a valódi fejlődésedre is.

Az Anti-határidőnapló megtanít befelé figyelni. Minden hétre ad egy emlékeztetőt, amely segít arra fókuszálni, hogy a kötelességek mellett mit tegyünk a belső egyensúlyunkért, a lelki egészségünkért. Én korábban nem is tudtam, hogy tudatosan ennyi mindenre oda lehet figyelni!

Az Anti-határidőnapló emlékőrző. Minden hónap végén külön helyet biztosít, hogy rögzítsd az elmúlt időszakod legszebb pillanatait.

Az Anti-határidőnapló gyönyörű. Gazdagon illusztrált, igazán egyedi, szemet gyönyörködtető képei olyan nyugalmat árasztanak, amelyek vizuálisan is segítenek kikapcsolódni a mindennapok során.

Az Anti-határidőnapló remek ajándék. Határidőnaplót majdnem mindenki vezet valamilyen formában, rendkívül hasznos és praktikus eszköz, hiszen a mindennapok fontos kelléke. Nemcsak a megajándékozottat lepheted meg egy igazi szellemi-lelki ajándéktárggyal, hanem a megvásárlásával egy magyar vállalkozást is támogathatsz. 

Az új évben is szánj időt minden nap magadra, szánj időt az életre!

Győriványi Flóra

Szólj hozzá!

 

További cikkeink

Maradt, mivel a pofont csók követte

2024. March 28.|0 Comments

Egyszer azt hallottam, hogy annál a férfinál, aki idegességében ököllel veri a falat, nem kell sok ahhoz, hogy a következő én legyek. De mennyire érintettek valójában a magyar nők párkapcsolati erőszakban? Hol a határ és mit tehetünk mi, akik felelősséget érzünk a bántalmazást elszenvedő nőkért?

Szex szülés után

2024. March 23.|0 Comments

Milyen a szex szülés után? Ez a kérdés izgatja a kismamákat, de azoknak is érdekes lehet, akik még nem várandósok. Szerzőnk szókimondó cikkében válaszolja meg a kérdést.


A Margaretet azért alapítottuk meg 2021-ben, hogy egy értékőrző közösséget hozzunk létre. Az azóta eltelt közel 3 évben 6 Offline eseményen, 10 Női körön, 3 Jótékonysági kampány során és 7 Könyvklubon találkoztunk összesen közel 1000 emberrel. Ezek az események mind ingyenesek voltak, a kezdetektől fogva önerőből működünk, ám továbbiakhoz segítséget kérünk.

A támogatás menete:

1. Scanneld be telefonoddal a QR kódot vagy kattints a linkre!
2. Válaszd ki, hogy hány szál virággal szeretnél minket támogatni. Egy szál virág ~ 1800 HUF (3 EUR).
3. Kattints a fizetés gombra! A tranzakció díja szokásos banki fizetés, ~ 150 Ft, semmi többletköltséget nem rejt.

http://buymeacoffee.com/margaretbloghu