Interjú

Interjú zichi és vásonkeői gróf Zichy Pállal, a nagy múltú Zichy család leszármazottjával

„Nekem azok az elődök nyújtanak ebből a közegből inspirációt, akik az arisztokrata létből hirtelen a társadalom szélére kerülve, a hatalom által kitaszítottan is meg tudtak maradni tisztességes embernek. Egyszerű az elit részeként ismertnek, népszerűnek és nagyvonalúnak lenni, de akkor mutathatjuk meg emberségünket igazán, ha nehéz helyzetben is a tisztesség útján járunk.”

Olvass tovább

A kapcsolatért nap mint nap dolgozni kell, de ennek a munkának a gyümölcse fantasztikus – Interjú Hamar Donáttal és Noémivel

Donát és Noémi a házasság intézményének fiatal és vagány nagykövetei. Youtube csatornájukról megtanulhatjuk, hogy fiatalon házasodni és házasságban élni király dolog. Ennek ellenére kendőzetlenül beszélnek a párkapcsolati nehézségeikről is. Párkapcsolati coachokként pedig már másoknak is segítenek, erről szól a relationshipgoals.hu.
Ebben a cikkben a tudatos párválasztásról és a tudatos házasságról beszélgettünk.

Olvass tovább

Nem hiába születtem így… interjú Ivicsics Borival, fogyatékosságügyi aktivistával

Megrökönyödésre okot adó könnyedséggel igazítja meg a szemüvegét – a lábával. Ír, gépel és vezet. Elmondása szerint azzal azért meggyűlik a baja, hogyha egyszerre kell sétálni és cipekedni. Vagy, ha a haját kell befonni. De egyébként teljes életet él. Diplomás közlekedésmérnök, NEK-szervező, a Freekey és a Nő az erőnk fogyatékosságügyi aktivistája. Borival fogyatékosságról, nőiességről, társadalmi szerepvállalásról, küzdelmekről és hitről beszélgettünk. 

Olvass tovább

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.