Demeter Anna

Tested: lelked tükre

Előfordult már veled, hogy két hétig nem tudtál enni? Folyton fáradékony voltál? Visszatérő felfázás üldözött? Lehet, hogy egy lelki problémádat csak a tested jelzésére vetted észre?
Olvasd el a cikket, hogy többet ne ess ilyen helyzetbe!

Ősz a múzeum(ok)ban

Tudtátok, hogy a Múzeumok Őszi Fesztiválján országszerte csaknem 130 múzeum várja az érdeklődőket? A fesztivál november 11-ig tart, így még van egy kis időtök szemezgetni a programok között. 

Elegancia, hol vagy?

Az elegancia megkülönböztet és öltöztet. Messziről észre lehet venni: tartásból, pillantásból, mosolyból, finom mozdulatokból és reakciókból. Az elegancia azt jelenti, hogy az egyéniségünkkel ébresztünk kíváncsiságot másokban.

A klasszikus, nem ódivatú!

Mindig is csodáltam azokat az embereket, akik nem állnak be a sorba, akik képesek akkor is egy másik irányt követni, amikor mások erre csak legyintenek: ,,ó, ez lejárt lemez, új kell a népnek!” Ilyen volt Franco Zeffirelli olasz filmrendező, aki a régiben hitt.

Cédrusok és ciprusok a Balatonnál: a Folly-élmény

Ha a szokásos balatoni szórakozás és strandolás mellett valami különleges élményre vágysz, most egy szuper nyári úti célt ajánlunk nektek Badacsony mellett, az Örsi-hegy oldalában! Bor, mámor, panoráma, gasztronómia és szórakozás növényritkaságok oltalmában. Irány a Folly Arborétum!

Vissza a múzeumba!

Vissza a jövőbe? Vissza a múzeumokba! Legérdekesebb aktuális látnivalók, kiállítások. Kattints a linkre!

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.