Tóth-Kuthy Bernadett

Tóth-Kuthy Bernadett – főszerkesztő. Pszichológus, élet- és viccimádó, kíváncsi bohókás lélek, néha a Margaret bohóca, máskor mély filozófusa. 

„Számomra a Margaret a második családom, egy ügy, egy misszió, amiért érdemes minden nap felkelni. Inspiráló, bátorító és megtartó közeg. Ha egyszer lesz burgerezőnk, akkor MargaBurger lesz a neve.”

Amikor támad a Gonosz – személyes történet

A gonoszsággal gyakran találkozik az ember, néha mi sem vagyunk a jóság mintapéldái. De mi történik, ha van, aki a megtestesítője mindannak, amit mi Gonosznak nevezünk? Hogyan kerülhet valaki a célpontjába?

Az agy bénító ellensége: a stressz

Hogyan béníthatja a stressz a hatékony agyműködést? Miért “felejtesz” el hirtelen mindent a vizsgán? Hogyan gátolhatja a stressz az emlékezést? Olvassatok egy csipet tudományt ma!

Kihalt árucikk az őszinteség?

Vannak pillanatok amikor igazán értelmet nyer egy-egy fogalom vagy kifejezés. Ilyen volt számomra az őszinteség. Eddig nem értékeltem eléggé, mert természetes volt számomra. Sokáig nem tudjuk vagy érezzük egy-egy szónak az értékét és tartalmát, ameddig nem szembesülünk annak ellenkezőjével.

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.