Rovat

Látogatás javítóintézetben 

 Hogyan képzelünk el egy gyermeket? Tiszta, ártatlan, őszinte. Egy fiatal felnőttet? Kevésbé hófehéren. S, mire asszociálunk egy bűnelkövetőről? Agresszív, hazug, rossz. Ez a három azonban eggyé válik a javítóintézet lakóiban.
Őszinte írás egy javítóintézetben tett látogatásról.

Olvass tovább

Szánj időt az életre 2022-ben

Határidőnapló. Már a szó is stresszes. Szoros határidők, beadandók, találkozók, különböző munkák és képzések. Az újév első beszerzései közé tartozik a megfelelő határidőnapló vásárlása. Idén olyat válassz, amely nemcsak abban segít téged, hogy teljesítsd a kötelességeidet, hanem az épülésedre is szolgál.

Olvass tovább

Emily, Emily… miért?

Csilivili ruhák, helyes férfi főszereplők, makulátlan Párizs-i utcák, semmitmondó évad. Könnyed sorozatajánló a karácsonyi véghajrában.

Nektek hogy tetszett a sorozat? Hányasra értékelnétek?

Olvass tovább

5+1 alternatív programajánló novemberi hétvégékre

A rohanó hétköznapokban nincs időd lelassítani? Nem tudod, hogy mivel töltsd a hétvégédet, hogy az valódi pihenés legyen? Szeretnél egy kicsit befelé figyelni és lélekben is felkészülni a téli ünnepekre?
Gergely-Papfalvy Bori 5+1 alternatív programötletet hozott Nektek, amelyek segítségével igazán megélhetitek az idei novembert.

Olvass tovább

#használtruhaszeptember – Hogy a tudatos ruhavásárlás ne csak egy hónapig tartson!

A fenntarthatóságnak annyi szegmense van, hogy az őszi szezon sem indulhat valamilyen „zöld” kihívás nélkül! A #használtruhaszeptember a túlfogyasztásból eredő mérhetetlen textilhulladékra hívja fel a figyelmünket, és a tudatos ruhavásárlásra ösztönöz bennünket. Próbáld ki, hogy egy hónapig nem vásárolsz magadnak új ruhát és kerülöd a fast fashion boltokat és oldalakat!
Ha szeptemberben lemaradtál volna a kihívásról, egy percet se aggódj, hiszen ezt a kihívást bármikor elkezdheted!

Olvass tovább

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.