Történetünk

A Margaretet azért alapítottuk 2021-ben, hogy egy értékőrző közösséget hozzunk létre. Úgy gondoltuk, szükség van ma egy konzervatív szemléletű, fiatal nőktől – nőknek szóló platformra. 

Legelsőként a blogot indítottuk útjára, ám ez gyorsan kinőtte magát. Félévente többször találkozunk Margaret Esték offline rendezvényeinken, ahol meghívott vendégekkel beszélgetünk. Havonta összeülünk a Női körön, ahol workshop szerű keretek között taglalunk nőket érintő témákat, valamint a Margaret Könyvsarokban is, ahol közösen olvasunk egy választott könyvet. Mindezek közben podcastunk, MargareTalk néven heti adásokkal jelentkezik. 

Legfrissebb program információkért kövess minket Instagramon

Missziónk

12 fiatal nő, akik az élet különböző területein állnak helyt. Különböző személyiségek, végzettségek és képességek, de a cél közös: építeni a Margaretet és ezzel értéket teremteni más fiatal magyar nők számára.

Melyek azok az értékek, amelyekben hiszünk? Keresztény hit. Az élet védelme. Hagyományos nemi szerepek. Hazaszeretet. Hagyománytisztelet. Közösség.

Rólunk számokban

0
Cikk
0
Látogató
0
Havi nézettség
0
Offline esemény

Ti mondtátok

Nagyon jó előadók lettek hívva. Zseniális volt a szakmaiság a humorral vegyítve, imádtam.

Zsófi
Nagyon színvonalas, kellemes hangulatú napot szerveztetek nekünk! Minden pillanatát élveztem, egy igazi lelki feltöltődést adott számomra! Hálás vagyok, hogy a mai világban van egy olyan oldal, mint a tiétek, ami igazi értékeket közvetít a Nők számára! öszönöm, hogy vagytok Nekünk, és azt, hogy általatok kevésbé érzem magam egyedül a nagyvilágban!

Timi
Láttam a cikked, és szerettem volna így ismeretlenül is köszönetet mondani. Nem sok helyen látom, hogy a külső hibáztatás helyett a nők saját magukba vetett erejét próbálná valaki erősíteni, de Te megtetted. Köszönöm!

Petra
Mióta olvasom a Margaretet, ez a kedvenc blogom/magazinom. komolyan, lenyűgöző, amit csináltok!

Réka
Talán azért tetszett a szexualitás téma a leginkább, mert ott nem volt egyetértés, egymással ellentétes nézeteket hallhattunk, és tetszett hogy nem csak az egyházi, hanem a pszichológiai látásmód is hangot kapott.

Csenge
A tegnapból kiindulva [Margaret&Friends] valószínű nagyon változatos a közönségetek, így elképesztően izgalmas és néha pedig meglepő és fura beszélgetések tudnak kialakulni, és ezt nagyon adom! Szóval köszi még egyszer, és szép nyarat nektek!

Gergő
Az örményes cikk, telitalálat! Sok új információt kaptam benne, ezzel együtt megfacsargatta a szívem! Köszönöm!

Aliz
Hallgattam most útközben a MargareTalkot, annyira jó, hogy vagytok! Köszi a munkátokat! Olyan szívet melengető az, hogy értéket képviseltek és boldogan meséltek róluk. Nagyon köszi!

Juli
Sziasztok! Személyesen nem ismerjük egymást, viszont szerettem volna elmondani Neked, hogy meghallgattam az interjút a Gospel Café élőben. Annyira jó vol hallgatni Titeket! Hasonló értékrenddel élem én is az életem. Fontos a hitem, és az, hogy kicsi világító mécses legyek a világban. Szuper ötlet Tőletek, hogy írásaitokkal adni tudtok a fiataloknak

Eszter

Íróink