Nagy Vanda

Nagy Vanda-szerkesztőségi tag. Az ELTE joghallgatója. Fontos számára, hogy kiálljon a saját és mások igazáért, küldetésének érzi, mint leendő jogász, hogy másokon segítsen. 

„Számomra a Margaret egyrészt egy olyan harmonikus, támogató közösséget jelent, amelyben egymástól tanulva fejlődhetünk, másrészt egy lehetőséget arra, hogy Isten eszközeként másokat építhessek. Margaret-tagnak lenni hatalmas felelősség és ajándék.

Három szokás, amely meghatározza az életed 

Egy taposómalomban élsz? Csak jön egyik nap a másik után és arra sincs időd, hogy végiggondold, mit akarsz kezdeni az életeddel? A következő 3 szokás segítségével vedd végre kezedbe életed irányítását.

5+1 tipp arra, hogyan vágj neki az új élethelyzeteknek

Most kezded az egyetemet? Pályakezdő vagy? Épp munkahelyet váltasz? Akár izgatottsággal, akár feszültséggel tölt el, egy biztos: a változás kihívásokat rejt magában. Íme 5+1 támpont arra, miként élhetsz jól a változás nyújtotta lehetőségekkel.

Nagyi naplója

Voltak idők, amikor nem lehetett beszélni bizonyos dolgokról. Idők, melyek emlékét és borzalmait csupán néhány elmaszatolt kézírás őrzi. Írások, melyek által bepillantást nyerhetünk megtört életű gyermekek szívének titkaiba…

Muszlim apa, baptista anya – interjú egy norvég kereszténnyel

„Olyan időket élünk, amelyekben nem könnyű minden élethelyzetben a keresztény értékrendet képviselni. De nem is azért választottam ezt az utat, mert olyan egyszerű.” Interjú arról, milyen egy muszlim apa és a baptista anya gyermekeként kereszténynek lenni Norvégiában.

Szeretném, ha szeretnél – avagy ki kezdeményezzen?

Olyan jófej ez a srác és annyira egy hullámhosszon vagytok. De akkor mégis miért nem tesz semmit? Egyre növekszik benned a vágy, hogy bevalld neki az érzéseidet. De honnan tudhatod, hogy neked kellene-e lépned vagy eljött-e már az ideje?

Egy kapcsolat kezdete… 

Minden új kapcsolat egy ígéretet rejt magában. Arra azonban sosem számítottam, hogy valakitől egyszer olyan ígéretet fogok kapni, amely örökre megváltoztatja az életem. Mindaddig, amíg nem találkoztam Ővele…

Áldás vagy átok: mit kezdjek a gyengeségeimmel?

Gyengeség. Ismerős érzés? Az igazság az, hogy bárhogy próbálkoztam, a saját erőmből sosem voltam képes legyőzni a gyengeségem. Ha elnyomtam, újból visszatért. Ekkor találkoztam a Bibliában egy olyan személlyel, aki hasonló gondokkal küzdött, mint én…

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.