Merrikin Gina

Merrikin Gina, szerkesztőségi tag. Jogász, érdekesség róla, hogy félig angol. 

„Számomra a Margaret egy közösség és egy platform, ahol megoszthatom gondolataimat, véleményemet és ahol velem hasonlóan gondolkodó emberekkel találkozhatok.”

Mikor engedj el valakit?

Legyen szó akár szerelemről, akár barátságról, sajnos vannak emberek, akiket el kell engednünk saját lelki nyugalmunk érdekében. Mik azok a jelek, amik arra intenek, hogy magadra kell gondolj és nem szabad hagyni, hogy lehúzzanak? 

Álmodtam egy világot magamnak

Miért álmodunk? Hogyan tud az agyunk egy éjszaka során annyi őrültséget „kitalálni”? Hogyan tudjuk befolyásolni a nyugodt alvásunkat? Milyen kapcsolat van a múltunk és álmaink közt?

Egyke vs. nagycsalád

Egykeként vagy nagycsaládosként izgalmasabb felnőni? Mik az előnyök és a hátrányok? Két lány mesél a tapasztalatairól.

Ötszáz fős faluból a Sorbonne-ig

“A fiataloknak üzenem, hogy ne hallgassanak senkire, csak a szívükre és mindig kövessék az álmaikat … amikor éreznek egy belső késztetést magukban, akkor igenis ki kell törni, küzdeniük kell ezért.” Interjú Laposa Julcsi, Junior Príma díjas népzenésszel.

Gyertek haza – Eltűnt gyermekek világnapjára

Május 25-e egy szomorú és elgondolkodtató világnap, ma emlékezünk az eltűnt gyermekekre. Azokra, akiket kétségbeesetten várnak haza szüleik és azokra, akik otthonról menekültek el. Vannak, akik meghaltak és vannak, akik még várják, hogy megtalálják őket.

Erősebb vagy, mint gondolnád

Vannak dolgok, amiket túlságosan is természetesnek veszünk. Pedig mekkora ajándék minden lépés, lélegzetvétel, szívdobogás! Hatványozottan így érezheti magát a 17 éves Makayla Noble, akinek egy cheerleader edzés majdnem az életébe került.

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.