Kocsis Krisztina

Kocsis Krisztina – szerkesztőségi tag. Félig magyar, félig örmény. Végzettsége közgazdász, szenvedélye zongora.

„A Margaretben azt szeretem, hogy egy inspiráló női közösség tagja lehetek, mely segítségével azt érzem, értéket tudunk teremteni.”

Sweat, Struggle, Shine – az ima helye az edzőteremben

Hogyan kapcsolódik össze a hit és a sport? Pulay Eszter aerobic edző úgy gondolja, keresztényként a sportból sem kell kiiktatni Istent. Létrehozta a Full of Grace dicsőítő aerobic edzést, bebizonyítva, az imának az edzőteremben is helye van. Többek között hitről, sportról, csodadiétákról és kismamaságról beszélgettünk a mindig sugárzó mosolyú Esztivel.

Borscs, az orosz céklaleves

Már rég utaztál külföldre, mégis egy nemzetközi gasztronómiai élményre vágysz?
Olvasd el Kriszti cikkét Borscs-ról, az orosz céklalevesről!

Szerény ajánló a világirodalom egyik legnagyobb alkotásáról

„Belevágok könyvajánlómba az egyik legismertebb klasszikusról, Dosztojevszkij Karamazov testvéreiről. Teszem ezt szerényen, és annak tudatában, hogy bármennyire is próbálkozom, a történet sokrétűségének, a szereplők összetettségének és Dosztojevszkij zsenialitásának bemutatásához egy cikknyi hely úgysem elég.”

Miért kérjünk Istentől?

„Emberi mivoltunk természetes velejárója, hogy vannak vágyaink és félelmeink, a Jóisten pedig a legjobb, legtürelmesebb hallgatóság: hiába ismeri gondolatainkat, alig várja, hogy mi magunk megosszuk Vele. Mert ezzel a megosztással ajtót nyitunk Felé.”

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.