Kisbán Petra

Kisbán Petra – alapító, főszerkesztő. Keresztény, realista, ‘szervező’, kalandvágyó nő. Ha tehetné a világ összes nyelvén beszélne.

“Számomra a Margaret elsősorban egy közösség, másodsorban egy misszió. Remélem, sok fiatalnak ad majd ihletet, támogatást, megerősítést és bátorságot a mindennapokra.”

God save the Queen!

Világjárvány, Háború, Gazdasági válság – London Bridge is down. II. Erzsébet királynőről emlékezünk, s utoljára mondjuk: God save the Queen!

Miért öltözz igényesen?

Fárasztó, időigényes, macerás vs. feltölt, kivirágoztat, elsimerést hoz. Avagy miért éri meg igényesen és elegánsan öltözködni?

5+1 nyári ruhadarab

Nyári gyerekek a Balaton parton… akarom mondani a városban. 50 fokos hőség, s nem tudod mihez nyúlj a ruhatáradban? Segítünk! Top 5+1 nyári ruhadarab! 😉

Ember tervez, Isten végez

#könyvajánló
Volt már nektek valaha, hogy valamit nagyon szerettetek volna? Elterveztétek, készültetek rá, mindent előkészítettetek hozzá, s aztán mégsem úgy lett, ahogyan szerettétek volna.

Emily, Emily… miért?

Csilivili ruhák, helyes férfi főszereplők, makulátlan Párizs-i utcák, semmitmondó évad. Könnyed sorozatajánló a karácsonyi véghajrában.

Nektek hogy tetszett a sorozat? Hányasra értékelnétek?

Borleves – mert borban az igazság

Halászlé, rántotthús, pulyka, vagy székelykáposzta? Egyik sem! Nálunk első fogásként csakis a borleves jöhet szóba Szenteste! Próbáljátok ki Ti is! 😉

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.