Ivanova Patrícia

Szívhang-törvény – kimaradtak az apák

Magyarországon 1956. június 4-től legális az abortusz, 2017-ig 6 millió művi terhességmegszakítás történt. Sokszor elfelejtjük, hogy az abortusz nem fogamzásgátlási módszer! Keresztény, konzervatív nőként üdvözlöm a szívhang-törvényt, de nem örülök annak, hogy kimaradtak az apák. #prolife #probaby #prowoman #profather

“A határon láttam a menekülő anyukákat, síró gyerekekkel, egy bőrönddel”-interjú Kárpátaljáról származó szerkesztőségi tagunkkal

Egyik szerkesztőségi tagunk Kárpátaljáról költözött Budapestre jó pár évvel ezelőtt, ám családja, gyökerei még mindig szorosan odakötik. Milyen érzés lehet, ha a szülőföldödön háború van? Ha hátra maradnak a rokonaid? Patríciát most Dorottya kérdezte az égető helyzetről.

Hogyan segíthetsz?

Az alábbiakban összegyűjtöttük a segítségnyújtás formáit és opcióit. A listán segélyszervezetek, alapítványok adományozási felületét találjátok, valamint olyan csoportot is, ahol kifejezetten a Magyarországra menekülőknek lehet szállásokat felajánlani. Ezen felül pedig mi is mindenkit a békéért folytatott imára buzdítunk!

Öt jótanács, hogy mit viselj esküvőn

Az esküvő minden esetben a menyasszony nagy napja és csakis az övé! Értem én, hogy valaki szingli és egy esküvő jó terep az ismerkedésre, vagy ne adj Isten ott lesz az exünk is, aki előtt muszáj tündökölni, de ilyenkor is érdemes figyelembe vennünk néhány egyszerű szabályt.

Randi a korona idején

Sokaknak nem okoz gondot a randizás a vírus idején. De mi a helyzet azokkal, akik mondjuk nem szeretnének felmenni egy idegen lakására az első randin? Nem kell kétségbe esni és legfőképp nem kell lemondanunk a randizás varázsáról. Hoztunk nektek pár vírusbiztos, budapesti randitippet!

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.