Ivanova Patrícia

Hogyan segíthetsz?

Az alábbiakban összegyűjtöttük a segítségnyújtás formáit és opcióit. A listán segélyszervezetek, alapítványok adományozási felületét találjátok, valamint olyan csoportot is, ahol kifejezetten a Magyarországra menekülőknek lehet szállásokat felajánlani. Ezen felül pedig mi is mindenkit a békéért folytatott imára buzdítunk!

Öt jótanács, hogy mit viselj esküvőn

Az esküvő minden esetben a menyasszony nagy napja és csakis az övé! Értem én, hogy valaki szingli és egy esküvő jó terep az ismerkedésre, vagy ne adj Isten ott lesz az exünk is, aki előtt muszáj tündökölni, de ilyenkor is érdemes figyelembe vennünk néhány egyszerű szabályt.

Randi a korona idején

Sokaknak nem okoz gondot a randizás a vírus idején. De mi a helyzet azokkal, akik mondjuk nem szeretnének felmenni egy idegen lakására az első randin? Nem kell kétségbe esni és legfőképp nem kell lemondanunk a randizás varázsáról. Hoztunk nektek pár vírusbiztos, budapesti randitippet!

Szakajánló – lengyel szak PPKE

Szakajánló a Pázmány Péter Katolikus Egyetem lengyel szakára!
A Pázmányon a lengyel szak attól különleges, hogy ez nem egy egyszerű nyelvi szak, ahol csak nyelvet tanulunk. Egyaránt foglalkozunk kultúrával, történelemmel, irodalommal ráadásul mindezt tágabb kontextusban is vizsgáljuk. Az itt töltött évek során nem csak Lengyelországot sikerül megismernünk, hanem nagy rálátást szerezhetünk az egész régióra, valamint a lengyel-magyar kapcsolatokra…