Gergely-Papfalvy Bori

Gergely-Papfalvy Bori Janka – szerkesztőségi tag. Feleség, emberi erőforrások szakon végzett HR generalista, pszichológia rajongó. 

“Számomra a Margaret egy inspiráló közösség, ahol új barátságok születnek, és egy fórum, ahol közös értékek mentén gondolkodva nyíltan beszélhetünk a mindannyiunkat foglalkoztató kérdésekről.”

Mi is az a Házasság hete? 

Előadást tart Kapcsolódás-újra és újra címmel Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, dr. Gorove László és felesége, Kriszta pedig arról beszélgetnek, hogy a nehézségek után is hogyan lehet együtt maradni. Érdekelnek a továbbiak? Kattints a cikkre!

5+1 alternatív programajánló novemberi hétvégékre

A rohanó hétköznapokban nincs időd lelassítani? Nem tudod, hogy mivel töltsd a hétvégédet, hogy az valódi pihenés legyen? Szeretnél egy kicsit befelé figyelni és lélekben is felkészülni a téli ünnepekre?
Gergely-Papfalvy Bori 5+1 alternatív programötletet hozott Nektek, amelyek segítségével igazán megélhetitek az idei novembert.

Mit üzen nekünk mindenszentek ünnepe?

November 1. sokak számára csupán egy újabb nap, amikor nem kell dolgozni menni. Azonban, ha Mindenszentek kapcsán elmélkedni kezdünk, rájövünk, hogy az ünnepnek fontos üzenete van a vallásos és a nem vallásos ember számára egyaránt.

Esküvőszervezési kisokos kezdőknek

Papfalvy Bori elhozta nektek a legtutibb esküvőszervezési tippeit, ha kímélni szeretnétek az idegeiteket és rendszerezetten szeretnétek megszervezni a nagy napot.

Nem hiába születtem így… interjú Ivicsics Borival, fogyatékosságügyi aktivistával

Megrökönyödésre okot adó könnyedséggel igazítja meg a szemüvegét – a lábával. Ír, gépel és vezet. Elmondása szerint azzal azért meggyűlik a baja, hogyha egyszerre kell sétálni és cipekedni. Vagy, ha a haját kell befonni. De egyébként teljes életet él. Diplomás közlekedésmérnök, NEK-szervező, a Freekey és a Nő az erőnk fogyatékosságügyi aktivistája. Borival fogyatékosságról, nőiességről, társadalmi szerepvállalásról, küzdelmekről és hitről beszélgettünk. 

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.