Gergely-Papfalvy Bori

Gergely-Papfalvy Bori Janka – szerkesztőségi tag. Nő, feleség, emberi erőforrások szakon végzett HR generalista és leendő mentálhigénés segítő. 

“Számomra a Margaret egy inspiráló közösség, ahol új barátságok születnek, és egy fórum, ahol közös értékek mentén gondolkodva nyíltan beszélhetünk a mindannyiunkat foglalkoztató kérdésekről.”

Férjet keressünk, ne (csak) apát!

Miért van az, hogy sokaknak az egyik legfontosabb szempont az, hogy leendő férjük jó apa legyen? Mi a veszélye annak, hogyha elsősorban jó apafigurát keresünk és nem pedig férjet? Olvassátok el cikkünket és gondolkodjatok együtt velünk!

Mi is az a Házasság hete? 

Előadást tart Kapcsolódás-újra és újra címmel Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, dr. Gorove László és felesége, Kriszta pedig arról beszélgetnek, hogy a nehézségek után is hogyan lehet együtt maradni. Érdekelnek a továbbiak? Kattints a cikkre!

5+1 alternatív programajánló novemberi hétvégékre

A rohanó hétköznapokban nincs időd lelassítani? Nem tudod, hogy mivel töltsd a hétvégédet, hogy az valódi pihenés legyen? Szeretnél egy kicsit befelé figyelni és lélekben is felkészülni a téli ünnepekre?
Gergely-Papfalvy Bori 5+1 alternatív programötletet hozott Nektek, amelyek segítségével igazán megélhetitek az idei novembert.

Mit üzen nekünk mindenszentek ünnepe?

November 1. sokak számára csupán egy újabb nap, amikor nem kell dolgozni menni. Azonban, ha Mindenszentek kapcsán elmélkedni kezdünk, rájövünk, hogy az ünnepnek fontos üzenete van a vallásos és a nem vallásos ember számára egyaránt.

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.