Férfi sarok

Fókuszban a férfi üzleti viselet

A megfelelő cipő a férfi méltóság talapzata, nagyon fontos, részét képezi az öltözködésnek. (…) egy jó cipő egy másodrangú öltözéket fel tud emelni, egy rossz azonban az elsőrangút le tudja húzni.
Milyen egyébb kisujjszabályok, banánhéjak vannak a férfi öltözködés esetén? Katt a linkre, hogy megtudd!

Olvass tovább

Mire kialszik a tűz, elpárolog a víz is – A férfi és a nő háborúja

Ha azonban a tűz és a víz erejüket arra használják, hogy egymással háborúzzanak, akkor köröttük a világ nem halad előre, s így legvégül mire kialszik a tűz elpárolog a víz is. A férfi és nő háborúját tehát nem egymással, hanem egymásért kell, hogy vívja. A két teljes egésznek úgy kell dolgoznia, hogy az egy harmadik fentebb való javát szolgálja, közben ismerve és elismerve egymás erősségeit, gyengeségeit.

Olvass tovább

A lánykérés művészete

A mai társadalom elbizonytalanítja a férfiakat…[…] Ilyesmi gondolatok vannak a fejekben: Miért kötelezném el magam? Hogyan fogjuk megoldani a meglévő problémáinkat? Mi van, ha később találok valakit, aki még jobban illik hozzám? …[…] Ezért is döntöttem úgy, hogy megírom ezt a cikket, hogy egy kis reklámot csináljak a házasságnak. Szeretném, ha az interneten böngésző generációm látná, hogy vannak párok, akik ilyen fiatalon is döntésképesek…..

Olvass tovább