Demjén Dorottya

Demjén Dorottya – alapító, szerkesztőségi tag. A Szentjánosbogár Közösség lelkes munkatársa és a Pázmány jogi karnak büszke alumnija. 

 „Számomra a Margaret azt jelenti, hogy meg tudjuk mutatni a sebezhetőségeinket és ezáltal tudunk világítani és meg tudjuk értetni az emberekkel, hogy nincsenek egyedül és értékesek.”

Megcsalt, de még szeretem

Te mit gondolsz a megcsalásról? Tudod, milyen érzés? Félsz tőle? Dühös vagy? Már túlléptél rajta? Egy témáról két olvasatot közlünk. Dorci és Cili mesélnek a saját élményeikről, amik talán ismerősek, talán megnyugtatnak, talán felháborítanak…

Teaház a sarkon: egy könyv a gőzölgő teád mellé

Ha tehetném, minden évben elutaznék Angliába. Megnézném Londont, mindegy, hogy már többször jártam ott. Nyáron, télen, bármikor izgalmasnak találom ezt a várost. Aztán nekivágnék a vidéki Angliának. Beülnék egy sarki teaházba elolvasni a napi újságot.

“A határon láttam a menekülő anyukákat, síró gyerekekkel, egy bőrönddel”-interjú Kárpátaljáról származó szerkesztőségi tagunkkal

Egyik szerkesztőségi tagunk Kárpátaljáról költözött Budapestre jó pár évvel ezelőtt, ám családja, gyökerei még mindig szorosan odakötik. Milyen érzés lehet, ha a szülőföldödön háború van? Ha hátra maradnak a rokonaid? Patríciát most Dorottya kérdezte az égető helyzetről.

Nem kiabálni; világítani akarok.

Hasonló háttér, eltérő vélemények. A Hodász vita szerkesztőségünkben is felkorbácsolta a kedélyeket, most Dorci mondja el a benne dúló érzéseket.

Eleanor H. Porter: Az élet játéka

Ezt a könyvet ajánlom, ha nagyon kivagy az élettől. Komolyan. Ezt nem csak úgy mondom. Ha már kiborultál a századik önfejlesztő könyvtől, de vágysz valami olvasmányra, ami életet lehel beléd, akkor ezt muszáj elolvasnod!  

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.