A TOP 5 legidegesítőbb utastárs repülőn

Sajnos nem tudjuk előre, ki mellé foglal nekünk helyet a számítógépes rendszer. Még ha többen is utazunk, nem minden légitársaságnál garancia, hogy a barátunk, rokonunk mellé ülhetünk. Ha egyedül utazunk, akkor pláne zsákbamacska. Lehet egy fantasztikus beszélgetést fogunk lefolytatni szomszédunkkal, de az is lehet, hogy az óránkat nézzük majd végig és szuggeráljuk a pilótát, hogy repüljön gyorsabban. 

Íme az öt legidegesítőbb utazó:

  1. A türelmetlen

Még fel se szálltunk, de már azon tűnődik, mikor érkezünk meg. Tízpercenként kérdezi, melyik ország felett haladunk és hány kilométerre vagyunk az úti céltól. Még ha nincs késés, nagy nehezen elviselhető, de ha esetleg késik a járat (úgy tűnik ez idén nyáron amúgy is gyakori jelenség), se te, se a stewardessek ne akarjátok majd hallgatni az állandó panaszkodását. 

  1. A pánikoló

Felszállás előtt Xanax, csoki, vodka és ezzel semmi gond nem lenne, ha nem vetítené át a stresszét rád. Szerencsétlen esetben még el is meséli neked az összes légi katasztrófás cikket, amit olvasott. Ha mellette ülsz, biztos, hogy te is feszült leszel, nem tudsz majd nyugodtan hátradőlni a kávéd kortyolgatása közben és folyamatosan azt fogod figyelni, hogy nem jön-e szemben egy másik járat, jól tud-e a pilóta leszállni, hol van a legközelebbi vészkijárat és hasonlók. 

  1. A hisztis kisgyerek

Félre ne értse senki, odáig vagyok a gyerekekért! Sose gondoltam, hogy engem fel tudna idegesíteni egy cuki kis csemete. Azonban, amikor Chicagóba utaztam és egy hároméves az előttem levő ülésben végigüvöltötte az utat, a 20. ébren töltött óra után már kevésbé láttam tündérinek a kislányt. Ha a gyerek a nyakadba dobálja a játékait, rádönti a narancslevét, vagy rugdossa az ülést, az bizony kellemetlennek tud bizonyulni. Pláne, ha a szülő végig rá se szól a kicsire. 

  1. Az öreg néni

Szegény néni az utóbbi 20 évet egyedül töltötte és most nagyon örül neki, hogy elmesélheti az élettörténetét. Te egy izgalmas regényt akartál olvasni, de udvariasságból kénytelen vagy meghallgatni a mondandóját. Néha háromszor is elhangzik ugyanaz, te pedig mosolyogva bólogathatsz órákon keresztül. Az út végére nagy eséllyel jobban ismered majd, mint a legjobb barátodat.

  1. A flörtölő

Eldöntötte a jóember, hogy ha esik, ha fúj, ő mindenképpen becsajozik ezen a járaton. Nem érdekli, hogy boldog házasságban élsz/kapcsolatban vagy/nem érdeklődsz az irányában, ő mindent megtesz annak érdekében, hogy meghódítson. A bőröndödet egyenesen kirántja a kezedből, hogy megmutassa milyen gáláns lovag. Facebook-on számíts az ismerősnek jelölésére és Instán se csodálkozz, ha új követőt jelez az applikáció!

Ha gyakran utazol, életed során egészen biztos, hogy megismerkedsz majd ezekkel az utastársakkal. Ennek ellenére, kedveteket ne szegje, mert szuper dolog utazni, főleg repülővel, és a kis drámád egy jó borozás vagy kávézás közben remek szórakozást fog nyújtani barátaitoknak. 

Merrikin Gina

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s