Az első handmade termék, amit megvettem az egy LAMOPPE hátizsák volt, még anno 2017-ben. Akkor kezdtem az egyetemet és muszáj volt valami stílusosat beszerezni, hát bejött mert máig  használom ezt a csodaszép hátizsákot. 

Hogy miért választom azt, hogy magyar tervezőktől vásárolok? Mindenekelőtt azért, mert ezzel egy magyar vállalkozást támogathatok. Másrészt pedig azért, mert nagyon menő magyar márkáink vannak! Hol is kezdjem a felsorolást? Nos, nem titkolom, hogy elfogult vagyok a Delka bag márkával kapcsolatban, de ha megírom, hogy milyen király felirataik vannak, azt hiszem ti is megértitek, hogy miért. A személyes kedvencem: 

  • Feleség
  • Anya
  • Dolgozó nő
  • Házimunkát végző
  • Szexistennő

Rengeteg mókás és életszerű feliratuk van még, a teljeség igénye nélkül: (Olvass!; Az arcomra van írva minden; Jó nő; Feleségül ne vegyelek?; Kedves Testem! Szeretlek!)  amit pulcsira, pólóra, táskára és zoknira hímeznek, érdemes felkeresnetek a webshopjukat.https://delkabag.com/ Korszakalkotóan jó ötletnek, kreatív kiviteleznek és egy nagyon kedves márkának tartom a VERKSTADEN BUDAPEST-et, ahol a zseniális feliratokon túl, mint OK CSŐ, MEGOLDOM, SOSE NÖVÜNK FEL, NOT YOUR ARANYVIRÁGSZÁL a fenntarthatóságra is figyelnek, mert vannak termékeik, melyeket újrahasznosított ruhákra nyomnak rá! Így kedved szerint válogathatsz a feliratok és a stílusok között. https://www.verkshop.hu/

Ha pedig az ékszereknél tartunk akkor a csecse becse tűzzománcból készült különlegességeit lessétek meg instagramon, megéri mindenképp. ?https://www.instagram.com/csecse_becse/

by Juli

LAMOPPE: http://mozeslaura.com/

Delka bag: https://delkabag.com/

VERKSTADEN BUDAPEST: https://www.verkshop.hu/

Csecse becse: https://www.instagram.com/csecse_becse/

Fotó: Delka honlap

Szólj hozzá!

 

További cikkeink

A tisztaság nem csupán annyi, hogy nem szexelsz

2024. April 12.|0 Comments

Boldogok a tiszta szívűek… Ha a tisztaság szóról elsőként nem egy öblítő reklám jut eszünkbe, akkor keresztényként meghallva, a fogalmat a szex tilalmával, önmegtagadással társítjuk. Hogyan lehet a tisztaság életforma? Hogyan lehet a tilalmak tárháza helyett, a tisztelet, bizalom és öröm forrása? Szerzőnk őszinte írásában elmondja, ő hogyan tért rá erre az útra.

Mert nem minden pap pedofil

2024. April 10.|0 Comments

Tudtad, hogy Magyarországon az elmúlt 15 évben 6 olyan ügy volt, melyben bebizonyosodott az abúzus, ehhez képest 1890 darab Google találat elérhető ezzel kapcsolatban az interneten? Fontos a felelősségre vonás, de az általánosítást, mi szerint minden pap pedofil, elítélem. - Kisbán Petra írása

Gyerek mellett egyetem, egyetem mellett gyerek

2024. April 06.|0 Comments

Egyetem gyerek mellett, elvégezhető? Egyáltalán ez egy lehetőség? Megdöbbentően kevesen mernek családalapítás után tovább tanulni, hát még tanulmányok közben gyereket vállalni. Én egyike vagyok azoknak, akik a pici érkezése után sem adták fel a diplomát. Botorság, vagy bátorság? Olvasd el, és döntsd el Te!


A Margaretet azért alapítottuk meg 2021-ben, hogy egy értékőrző közösséget hozzunk létre. Az azóta eltelt közel 3 évben 6 Offline eseményen, 10 Női körön, 3 Jótékonysági kampány során és 7 Könyvklubon találkoztunk összesen közel 1000 emberrel. Ezek az események mind ingyenesek voltak, a kezdetektől fogva önerőből működünk, ám továbbiakhoz segítséget kérünk.

A támogatás menete:

1. Scanneld be telefonoddal a QR kódot vagy kattints a linkre!
2. Válaszd ki, hogy hány szál virággal szeretnél minket támogatni. Egy szál virág ~ 1800 HUF (3 EUR).
3. Kattints a fizetés gombra! A tranzakció díja szokásos banki fizetés, ~ 150 Ft, semmi többletköltséget nem rejt.

http://buymeacoffee.com/margaretbloghu