Edzenétek valamit otthon, de nincs konkrét ötlet, így az elhatározást is elvetitek? Netán a meglévő edzések mellé vagy helyett választanátok valami mást? Közeleg a beach body időszak, de még semmit se tettél érte? Hoztam nektek általam kedvelt Youtube videócsatorna ötleteket, amiket érdemes lehet kipróbálnotok, ha egy jó edzésre vágytok.

POPSUGAR Fitness

Hip-Hop, nyújtások, súlyzós edzések mellett található a videók között kickbox, hastánc, Victoria’s Secret modellek edzése és még sok különlegesség. A változatossága miatt, ha csak egy csatornát lehetne ajánlanom, ez lenne az. Innen szerintem mindenki talál a maga számára megfelelő edzésformát, aki pedig kifejezetten a változatosságot szereti, annak ez az oldal egy kincsesbánya.

Kyra Pro

Zseniális ötlet, mintha csak egy álmom vált volna valóra, ugyanis Kyra rengeteg musical tematikájú edzést készít. Így már nem csak kornyikálni lehet az összes kedvencünket, hanem mozogni is rájuk, ennek köszönhetően pedig olyan, mintha mi is a filmben szerepelnénk. A musical filmek mellett sok más különleges tematika is fellelhető ezen a csatornán. Érdemes megnéznetek és kipróbálnotok, biztos vagyok benne, hogy sok kedvenc filmetekkel találjátok ti is szembe magatok.

Pamela Reif

Pamela segítségével remekül lehet a különböző testrészeinkre edzeni. Ha éppen csak egy területet szeretnél formálni, akkor külön-külön választhatsz ezekhez videót tőle. Vannak egész testet átmozgató edzései is. A videók általában 10-15 percesek, az alatta szóló zenék olyan jók, hogy könnyebb kibírni a feladatokat. Nagyon szeretem benne, hogy többnyire úgy zajlik az edzés, hogy 30 másodperces gyakorlatok követik egymást. Ez nálam a ’kellően elfáradok az adott fél perc alatt, de kitartok végig, mert látom, hogy milyen kevés van hátra’ kategóriába tartozik. Ezen kívül a lány alakja is motiváló hatással bír.

MadFit

Ezen a csatornán Pameláéhoz hasonló videók találhatók. Érdemes a változatosság kedvéért vegyesen nézni őket. Összességében itt picit hosszabbak az edzések, és saját meglátásom szerint valamelyest nehezebbek is, ami persze megerősíti az embert. Büszkeség elvégezni innen egymás után több feladatot, de már egyet is.

Lilly Sabri

Az előző két hölgy csatornájához hasonló koncepciót és edzésformát találhatunk Lillynél. Rendkívül szimpatikus nő, igazán átmozgató edzéseket készít, minden testrészünkre választhatunk videót, hosszúság és intenzitás alapján is vegyesen válogathatunk. Aki pedig szereti az állatkákat, annak plusz motiváló indok, hogy legtöbbször láthatjuk a képernyőn Lilly cuki kiskutyáját is.

FITSEVENELEVEN

Vegyes edzésformák találhatók a csatornán, 20-30 percesek a videók. Ezek közül Tanju táncos (zumba) óráit próbáltam ki eddig, nagyon szeretem, jó a hangulat, jók a zenék, élvezetes az edzés, táncolva fel se tűnik, hogy mennyi idő telt el. Mindig elképzelem, hogy egy szórakozóhelyen vagyok végre, és innen könnyen lehet alkalmazni majd lépéseket a bulikon.

Kukuwa Fitness

Igazi ínyencségek találhatók ezen a csatornán – hatalmas, magával ragadó energia, sok új mozgásforma, nem a megszokott aláfestő zene, színes ruhák, vidámság. Ha szeretnétek Afrikába repülni és a Kukuwa Fitness mozgásformáját megismerni, akkor látogassatok el a csatornára. Szerintem hatalmas kaland, én mindig vigyorgok közben, és arra az időre afrikai hölgynek érzem magam.

Anderson Moore Dance

Társastánc alapok mindenki számára. Annyira örülök, hogy van egy ilyen felület is, ahol megtanulhatók rengeteg csodás társastánc alaplépései. Én személy szerint odavagyok a műfajért, mindenkit hatalmas lelkesedéssel bíztatok, hogy kóstoljon bele ebbe a világba. Nagyon jól jöhet esküvőkön, bálokon, társastánc tematikájú bulikon ez a tudás. Nálam alapelvárás az erre való nyitottság vagy ismeret a férfiaktól, mert beleőrülnék, ha nem táncolhatnék a párommal a parketten, mert ő „nem tud” vagy „nem akar”. Könnyen elsajátítható lépésekről van szó, kb. 5 percesek a videók. Próbáljátok ki! Szerelmespároknak intimitást serkentő közös program, egyedülállóknak meg jól fog még jönni nagyon. ?

Ti milyen csatornákat írnátok még a listára?

R. Cintia

Szólj hozzá!

 

További cikkeink

Mit tanít nekünk a Dűne?

2024. April 22.|0 Comments

A Dűne világa egészen varázslatos és tanulságokkal teli, és nem csak Timothée Chalamet miatt érdemes elmerülni abban. A Föld napja alkalmából ajánló következik.

A ruha mesél rólunk: mit gondolunk a világról, társadalomról, de legfőképpen magunkról – kisinterjú Szalai Katalinnal

2024. April 17.|0 Comments

Önbizalom? Önazonosság? Kialakult stílus? Hogyan függ össze a stílus az önismerettel? Úgy érzed, hogy a stílusod megtalálásához szükséged lenne egy segítő kézre és értő szemre? Gyere, vár az áprilisi Női Kör illusztris vendége: Szalai Katalin stíluskomponista és stílustanácsadó.


A Margaretet azért alapítottuk meg 2021-ben, hogy egy értékőrző közösséget hozzunk létre. Az azóta eltelt közel 3 évben 6 Offline eseményen, 10 Női körön, 3 Jótékonysági kampány során és 7 Könyvklubon találkoztunk összesen közel 1000 emberrel. Ezek az események mind ingyenesek voltak, a kezdetektől fogva önerőből működünk, ám továbbiakhoz segítséget kérünk.

A támogatás menete:

1. Scanneld be telefonoddal a QR kódot vagy kattints a linkre!
2. Válaszd ki, hogy hány szál virággal szeretnél minket támogatni. Egy szál virág ~ 1800 HUF (3 EUR).
3. Kattints a fizetés gombra! A tranzakció díja szokásos banki fizetés, ~ 150 Ft, semmi többletköltséget nem rejt.

http://buymeacoffee.com/margaretbloghu